Over mij

Over_mij.jpg

Mijn naam is Gerla Zweers- Fokke. In 2006 ben ik afgestudeerd als natuurgeneeskundig therapeut aan de academie voor Natuurgeneeswijzen Noord Nederland te Meppel. Verder heb ik veel ervaring opgedaan bij de voor- en najaar vasten kuren van Florentine van Vollenhoven.

In 1997 heb ik mijn eerste massage diploma behaald in Byron Bay, Australië. Mijn passie voor masseren en de interesse in alternatieve geneeswijzen was geboren. Vervolgens heb ik, in 1998, mijn diploma Thaimassage behaald aan het “old medical hospital”, te Chiangmai, Thailand.

Tijdens en na mijn studie natuurgeneeswijzen, heb ik met veel plezier gewerkt als masseur bij beautycentrum Palestra, Landal stroombroek te Braamt. Hier gaf ik naast de lichaamsmassages ook voetreflexbehandelingen, lichaamspakkingen, hot stone - en drukpuntmassages.

In 2016 heb ik mijn diploma orthomoleculair therapeut behaald, gericht op het voorschrijven van voedingsadviezen, voedingssupplementen, vitamines, mineralen en aminozuren.

Op 30 Juni 2023 heb ik het diploma Auriculo VAS therapie (Oor acupunctuur), uit de handen van Drs. Toine Korthout mogen ontvangen op het HVNA te Arnhem. Met deze methode behandel ik vooral menstruatie klachten, pijnreductie en verslavingsziekten. Hiervoor ben ik aangesloten bij het Gilde Natuurlijkbeter Auriculo.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak

Klik hier