Synergene Massage (Energetisch)

Chakras.JPG

Hierbij wordt niet alleen de fysieke vorm aangeraakt. Ook de energievorm of de subtiele vorm raak ik aan; soms heel bewust, soms ook minder bewust. Praktisch betekent dit ook dat ik in principe met alles kan werken wat je kunt aanraken en kunt waarnemen/voelen. Het lichaam, gevoelens, emoties of gedachten structuren; fysieke energie en minder fysieke energie of energievelden.

Het lichaam, de fysieke lichaamsvorm, vormt daarbij een basis voor de verschillende gevoelens, energieën, etc. Het zorgt voor een persoonlijke grond en samenhang. Waarbij ik uitga van de samenhang, de eenheid, van het lichaam en allerlei vormen van subtiele energie.

Het 7-chakra systeem

Ook gebruik ik het 7-chakra systeem met de regenboogkleuren.

De chakra’s beïnvloeden elkaar. Elke verandering in een chakra heeft zijn uitwerking op de toestand en werking van de andere chakra’s. Het betekent letterlijk “wiel”, is een energiecentrum dat betrekking heeft op het functioneren van de mens als persoon. Zowel naar binnen als naar buiten toe, je kunt “waarnemen” en “uitzenden en ontvangen”.

Zo kun je inzicht krijgen in de manier waarop je bijvb. gevoelig bent voor je omgeving, en in de manier waarop je je omgeving beïnvloedt.

Met chakra’s worden ook kleuren geassocieerd die een kwaliteit van de betreffende chakra weergeven. Ieder chakra heeft een bepaalde kwaliteit en een bepaalde betekenis voor het functioneren van een persoon.

Chakra Kleur Plaats Betekenis Wortel chakra Rood Perineum of stuit Vitaliteit, fysieke zorg Buik chakra Oranje Tussen navel en schaambeen Assimilatie, diepe emotie, seksuele energie Solar plexus Geel Onder borstbeen Persoonlijke kracht, macht Hart chakra Groen Op borstbeen Eenheid, liefde, helen Keel chakra Blauw Keel Communicatie, zuivering, persoonlijk-transpersoonlijk 3e Oog Indigo Tussen/boven wenkbrauwen Intuïtie, imaginatie, helder waarnemen Kruin chakra Purper, violet Kruin Totaliteit, vrede

Terug naar overzicht

Voor meer informatie of het maken van een afspraak

Klik hier