Quantum Touch

Quantum Touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van genezen met de handen. Middels speciale adem- en lichaamsconcentratie technieken, waarmee ik je energie op een zodanig niveau kan brengen dat een lichte aanraking al voldoende is om houdingscorrecties te bewerkstelligen. Botten vallen na aanraking spontaan in hun juiste positie terug. Pijn en ontstekingen verminderen en genezingsprocessen verlopen sneller. Kinderen kunnen het zich spelenderwijs eigen maken, zo simpel is de techniek, maar toegepast door artsen, acupuncturisten en in de chiropraxie heeft het een enorm effect.

Quantum_touch.JPG

Touch for Health

Touch for Health is een compacte, praktische methode en maakt gebruik van technieken die houding en energie in balans brengen. Ze zijn afkomstig uit de toegepaste kinesiologie en gebaseerd op een holistische, niet-diagnostische visie op welzijn. Met TFH kan de paramedische professional aan de slag om de medemens op adequate en verantwoorde wijze te helpen. Dit gebeurt m.b.v. effectieve, maar ook veilige technieken om de spieren te balanceren.

Het is ontwikkeld om evenwicht in houding en energie te bewerkstelligen en te behouden en heeft wereldwijd bewezen effectieve verlichting te bieden bij uiteenlopende klachten,

voor persoonlijke bevordering van de gezondheid en met als doel:

Verhogen van je vitaliteit; door het verbeteren van je energie, balans, houding, gedrag, harmonie en welzijn zul je in staat zijn om bewustzijn en aanwezigheid te ontwikkelen teneinde datgene wat er in je leven gebeurt daadwerkelijk te waarderen en er ook van te genieten.

Terug naar overzicht

Voor meer informatie of het maken van een afspraak

Klik hier